Birecik ilçesi Ayran Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Şanlıurfa Şampiyonu

Ayran Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Şanlıurfa Şampiyonu yıldız kızlar voleybol kategorisinde ilçe şampiyonu olan Ayran Ortaokulu, Şanlıurfa’da düzenlenen il müsabakalarında da şampiyon olarak ilçeyi ve ilimizi gururlandırdı. Ayran Ortaokulu’nun yıldız kızlar voleybol takımı, il müsabakalarında çıktığı 5 maçı da kazanarak namağlup şampiyonluğa ulaştı. Ayran Ortaokulu, final maçında da güçlü bir rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek maçı 3-0 kazandı. Ayran Ortaokulu’nun yıldız kızlar voleybol takımının başarısı, ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Takım sporcuları ve antrenörleri, başarılarını ilçe protokolü ve vatandaşlarla kutladı. Ayran Ortaokulu Müdürü Mustafa Öztürk, yaptığı açıklamada, takımın…

Birecik EĞİTİM GÜNDEM Güneydoğu Şanlıurfa SPOR 

Ayran Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Şanlıurfa Şampiyonu

yıldız kızlar voleybol kategorisinde ilçe şampiyonu olan Ayran Ortaokulu, Şanlıurfa’da düzenlenen il müsabakalarında da şampiyon olarak ilçeyi ve ilimizi gururlandırdı.

Ayran Ortaokulu’nun yıldız kızlar voleybol takımı, il müsabakalarında çıktığı 5 maçı da kazanarak namağlup şampiyonluğa ulaştı. Ayran Ortaokulu, final maçında da güçlü bir rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek maçı 3-0 kazandı.

Ayran Ortaokulu’nun yıldız kızlar voleybol takımının başarısı, ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Takım sporcuları ve antrenörleri, başarılarını ilçe protokolü ve vatandaşlarla kutladı.

Ayran Ortaokulu Müdürü Mustafa Öztürk, yaptığı açıklamada, takımın başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Takımımız, ilçemizde ve ilimizde düzenlenen müsabakalarda büyük bir başarıya imza attı. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarı, ilçemizin ve ilimizin spor alanındaki başarılarının devamının geleceğinin bir göstergesidir” dedi.

Ayran Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nın başarısı, ilçede sporun gelişmesine ve gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesine de katkı sağlaması bekleniyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment